Една от големите български модни агенции стана на 5 години

Собствениците на модна агенция „ЕС лайн Моделс" Силвия Васева и Евгени Евтимов я създават точно преди 5 години. С много усилия и отдаденост, за доста кратък срок успяват да превърнат агенцията във водеща в бранша. Още с първите самостоятелни стъпки, двамата професионалисти стартират и една напълно новаторска за времето си дейност, работа с модели животни. Много от моделите получават ангажименти: корици на списания, календари (МАКСИМУМ с Лилана, Календар на ЕС лайн Моделс, заснет с игуана, кученца левретки, папагал ара, друг календар с участието на Мис България Юлия Юревич, заснет с ротвайлер, фотосесия на Силвия и Евгени с ангорски зайчета и др).

На първия си рожден ден агенцията представя и първо по рода си ревю за България "Топ модели, заедно с животни". От ЕС Лайн Моделс тръгват имена като Георги Асенов, Гери Дончева, Цвети Разложка, Габриела Мартинова, Ива Атанасова, Камелия Янкова и много други. Агенцията работи и с редица полулярни личности в каталога си, с цел предоставяне за реклама: Маги Желязкова, Ники Кънчев, Александър Беседин, Таня Боева, Мариана Попова и др. Структурата на модната агенция включва и голям детски отдел, а за децата организира детското шоу "Малките звезди". За по-големите агенцията организира конкурса за красота "Лице на България".

През изминалите 5 години, Евгени Евтимов и Силвия Васева дават многобройни интервюта и водят 2 модни предавания по телевизията – "Шоколад", заедно с Мариана Маринова и Петя Велкова, и след това "Със стил", заедно с Петя Велкова. За времето на своето съществуване, агенцията винаги е подкрепяла каузата на МВР в кампанията за подпомагане на децата на инвалидите и загиналите служители от системата.

Всяка година агенцията участва на най-големия моден форум в България – "Модна фиеста Албена", с продуцент Мариана Аршева.

Сподели в: