Д2 на рок фест в Истанбул през юли

Рок машините D2 ще забият на основната сцена на един от най-важните и интересни музикални фестивали това лято. Rock’ N Coke ще се проведе в Истанбул на 18 – 19 юли 2009. И то в смазващата компания на едни от най-легендарните и влиятелни банди за всички времена!
   
Нашите момчета ще отворят основната сцена на втория ден от феста и ще направят сет от почти един час. В сет листа на D2, които ще свирят с точност между 14.00 – 14.50 часа следобеда на 19 юли (неделя), са включени парчета като Breakdown от филма с Dolph Lundgren, Deadman, Primal, Stars from Oblivion, Fire in the Hole, както и следващия сингъл на групата Fake It…

След D2 на същата сцена ще се качат уникални световни звезди като Cold War Kids, Razorlight, Kaiser Chiefs и Linkin Park! А на предишната дата там феновете ще чуят и видят култовите Jane’s Addiction и Nine Inch Nails, както и неуморните Prodigy!!!

Вратите за феновете, които ще къмпингуват на феста се отварят още на 17 юли (петък) в 16.00 часа следобед. Място на събитието е Istanbul Park (там, където се провежда и турският кръг от състезанията за Formula 1!)

Билети за величественото събитие се продават тук: www.biletix.com

http://www.rockncoke.com/
www.istanbulparkcircuit.com

Дни преди Rock’ N Coke култовата ни група D2 ще вземе участие в концерта на легендите FOREIGNER. Той ще се състои на 12 юли 2009 на стадион Академик.

Сподели в: