Дъглас Кенеди в България за прожекцията на филма "Живот назаем"

Дъглас Кенеди – един най-четените американски писатели в Европа пристига у нас като специален гост на първия кино-литературен фестивал CineLibri и по повод 25-годишния юбилей на издателство „Колибри”. Той ще открие лично прожекциите на „Живот назаем” както следва:

9 ноември, 20:30 ч., Дом на киното. Пригответе се за дискусия с Дъглас Кенеди, подписване на книги и още много емоции и изненади, които няма да ви позволят да забравите вечерта.

10 ноември, 18:30 ч., кино Одеон. Предвиден е  открит разговор с прочутия писател и подписване на книги. Но ако сте чели „Моментът”, „Пет дни” или „Мъртво сърце”, вече знаете, че ви очаква непредвидима вечер!

В рамките на двете събития всички романи на Дъглас Кенеди, издадени у нас, ще се предлагат с 30% отстъпка!

Дъглас Кенеди е безспорен майстор на психологически релефния трилър. Възхваляван от публика и критика, той гради фабули, които пулсират от адреналин и изобилстват от разсъждения върху хаоса и духовната нищета на модерния свят. Романите му са преведени на десетки езици, от тях общо са реализирани над 2 милиона екземпляра.

Култовият трилър „Живот назаем“ получава своята атрактивна киноверсия през 2010 г. с оригинално заглавие „Човекът, който искаше да живее живота си“. Режисьорът Ерик Лартиго ангажира за ключовите роли Катрин Деньов, Ромен Дюри и Нилс Ареструп, в резултат филмът се сдобива с 2 номинации за „Сезар” – за най-добра адаптация на литературна творба и за най-добра поддържаща роля.

Билети за прожекциите можете да закупите в съответните киносалони, на касите в НДК или през www.ticketportal.bg. Повече информация за филма и книгата на Дъглас Кенеди ще намерите на www.cinelibri.com!

Още за книгата: Дъглас Кенеди „Живот назаем“

За първи път фестивал на киното и литературата в София, Пловдив и Варна

Сподели в: