Дует Ритон с шеметен концерт в НДК

На 20 ноември, зала 1 на НДК отново ще събере почитателите на знамения Дует Ритон. Този път на сцената с тях ще излезе и младата
 изпълнителка Ани Пешева, която в момента е звезда в музикалното реалити на bTV „Гласът на България“,

Красивата и талантлива музикантка е автор на две от най-новите песни на Катя и Здравко – „Пътят към твоето сърце“, която даде и заглавие на целия спектакъл, както и на последния им сингъл „Хотел „Безкрайност“. Освен че е композитор и аранжор, Ани Пешева се изявява и като тонрежисьор на студийните записи, а в същото време е страхотна певица.Десетина нови песни са подготвили за верните си почитатели Дует Ритон.

Те ще бъдат включени в предстоящия им нов албум, но феновете ще могат да чуят някои от тях за първи път на шоуто им в НДК. Няма да бъдат пропуснати и златните им хитове, които са направени в нови аранжименти от Алекс Нушев, но без да се избяга от шлагерното начало, което винаги е било водещо за Ритон. На сцената Катя и Здравко ще пеят на изцяло на живо в съпровод на техния оркестър и вокална група, а на някои изпълнения ще им партнира балет „Акадамус“ с хореограф Семир Алкади.

За тоалетите на звездите са се погрижили от „Андрюс фешън“ и „Юнона“, а за грима и прическите – „Виталити клуб“. Режисьор на шоуто е Станислав Терзиев, сценарист – Драго Драганов, а мултимедията е дело на Краси и Здравка, които стоят зад редица клипове на Ритон като „Как си, амиго“ и „Сто пъти“.

Снимките са от последната репетиция на Дуета Ритон с техния оркестър и вокална група

Сподели в: