Дует ,,Мания" излиза на сцената с нова визия и шоу

На 22 август в столичния латино оазис ,,La Cubanita” всички почитатели на дует ,,Мания” ще могат да се насладят на едно от първите им представяния. Феновете ще могат да видят уменията на дуета в ориенталските танци с бели денс шоу, както и други изненади.

Новото атрактивно музикално шоу, което е подготвено за европейските и задокеанските сцени е голямата крачка, с която дует  „Мания“ се завръщат в българския музикален живот.

Благодарение на опита си в САЩ момичетата са създали истински спектакъл. Шоуто е с нова визия, песни, ефектна хореография и костюми. Подготвили са повече изпълнения на саксофон и балет, като в репертоара са включили дори латино.

Дуетът е създаден от сестрите Даниела и Юлия през 1999 г. През годините те имат много признания на международни фестивали, концерти в цял свят – Норвегия, Германия, Дания, Русия, Кипър, Израел, Египет, Чехия, Англия, Ирландия,Швейцария, Македония, Китай, Южна Корея и САЩ. През 2008 г. по-голямата сестра Даниела печели зелена карта и заминава за САЩ. Получава предложение от групата ,,Sly Geralds Band”,с която работи повече от 3 години. Участват на най-големия блус фестивал, който се провежда всяка година през юни в Riverhead, Long Island, Ню Йорк. Дани и Юлия записват нов албум в Ню Йорк  с рапърите от Black & White Rhapsody. Представят и новото си шоу на круизи в Англия и Естония през 2009 и 2010 г. Хитовете „Светът е за двама,“Не искам,не мога“ ,“Не е истина“, са звучали в Чикаго, Лас Вегас, Ню Йорк, Вашингтон,Финикс. След като Даниела получава и американско гражданство, двете сестри решават да се завърнат на българската сцена след 6 годишно отсъствие.

Сподели в: