Дръм енд Джаз 2007 в София

Третото поредно “Дръм енд Джаз” събитие на HMSU (www.hmsu.org) ще събере на 23-ти ноември в парти център “4 КМ” фенове на дръм енд бейс и джаз музиката. В трите зали с емблематични имена “Дръм”, “Джаз” и “Бас” ще бъдат представени авангардни музикални течения и най-новата продукция на родни и световни величия.

В “Джаз” залата Теодосий Спасов ще представи с проекта “Вяра” съвместната си работа с артистите Пейо Пеев, Петър Миланов, Румен Тосков и Христо Йоцов. Най-новите си творби в етно-електро стил ще очакваме и от Иван Шопов, познат на публиката като CooH (H.M.S.U, Position Chrome, Offkey, Кукер). Изпълнения на живо ще представят още – EXo (H.M.S.U.) заедно с барабаниста Виктор Александров, меланхоличните Nasekomix и добре познатия роден експериментатор Shamanez (Z-Dimension).

Изпълнението на легендарното дуо LTJ Bukem и MC Conrad заема водещо място в програмата в “Дръм” залата. Там ще се изяви и получилият световно признание Скот Монтейт, познат още с псевдонима си Deadbeat (~escape/Canada). Родните таланти ErrorBeauty (Zvuked), Mocks (H.M.S.U., T-free) и Konspirator (H.M.S.U.) ще допълнят дръм програмата по един наистина неповторим начин. В предварителен разговор LTJ Bukem сподели, че с голямо нетърпение очаква да се срещне с Теодосий Спасов, както и да чуе изпълненията му на живо.

В “Бас” залата феновете ще могат да чуят специално подготвените сетове на добре познатите родни артисти Acidtrip (H.M.S.U.), Targy (H.M.S.U.), Solaris (Bassline-BG), Stoyan (Magrathea) и съвместното изпълнение на Ogonek & Cooh (H.M.S.U.).



Събитието ще предложи на посетителите и атрактивни визии, декорация и уникална парти атмосфера.

От днес стартира и официалният сайт на партито www.drumandjazz.com, който предоставя детайлна информация за артистите, история на “Дръм енд Джаз” и множество свободни за достъп промо-миксове и видеоклипове.

Поради големия интерес към “Дръм енд Джаз” 2007, билетите на преференциални цени от 15 лв. вече са изчерпани. Билети на цена от 20 лв. ще бъдат достъпни за закупуване до 22-ри ноември включително. На място билетите ще бъдат на цена от 25 лв. Закупуването може да стане от следните магазини:

За София – магазини Корпорайд, Вижън, Дюкян Меломан и Брейкпойнт

За страната – през мрежата на ticketPro (www.ticketPro.bg)

Сподели в: