Дръм енд бейс парти в клуб BlackBox

В седмицата на тежката музика се включват с изкъртващо дръм енд бейс парти и ди джеите от Hard Music and Sounds United (HMSU, http://www.hmsu.org). На 9 юни, събота организаторите ще представят в столичния клуб BlackBox (Пиротска 5) събитието с недвусмисленото заглавие dnb:IZKxRTVANE. Дръм енд бейс партито, което подготвят HMSU ще бъде логичен завършек на поредицата от събития с твърд звук, които се случиха от 4-10 юни и приятно допълнение към първокласните музикални събития, на които можаха да се насладят столичните меломани през изминалите дни.
 
Приятна изненада за всички посетители ще бъде участието на аниме специалистите от AnimesBG (http://www.animes-bg.com). Те ще организират във втората зала на клуба прожекции на AMV клипове (anime music video) и свободно достъпен игрален турнир с класически японски гейм-мелачки.  Всеки който се чувства достатъчно силен, ще може да се запише за турнира и да играе Tekken 5 и Soul Calibur III.

Събитието ще се развива паралелно на двата етажа на клуба, като на единия ще се чува мощен дръм енд бейс звук от HMSU, а на другия ще кърти звука от клиповете, плюс допълнителна dubstep селекция.

Поредната нетрадиционна колаборация, която инициират HMSU в парнтьорство с AnimesBG ще цели да популяризира аниме културата и да изведе на ново ниво идеята за забавления в нощен клуб.

Официалният lineup за събитието е както следва:

     23:00 – 24:00 – EXo
     24:00 – 01:30 – Targy
     01:30 – 03:00 – Ogonek
     03:00 – 04:30 – Mocks
     04:30 – 06:00 – Konspirator

   

Сподели в: