Другата в мен

Премиерна дата за България на американския филм на  Warner Bros. "Другата в мен" е 12. 10. 2007 г. Световната премиера е днес, 10. 09. 2007 г. Филмът е с времетраене 1 ч. 55 мин.
 
Режисьор: Нийл Джордан     
Художник: Робърт Гуера
Сценарист: Нийл Джордан                                       
Костюми: Кетрин Томас
Продуценти: Джоел Силвър; Сюзл Дауни              
Редактор: Тони Лоусън
Изп. продуцент: Брус Бърман; Джоди Фостър       
Музика:  Дарио Марианели
Оператор: Филип Русло

В ролите: Джоди Фостър, Терънс Хауръд, Найвин Андрюс, Ники Кат

За Ерика Бейн (Джоди Фостър) улиците на Ню Йорк са нейния дом и нейното вдъхновение – като радиоводеща на шоуто „Street Walk”, тя разказва за звуците и историите от своя любим град на радиослушателите. През нощта тя се прибира при любовта на живота й, нейния годеник Дейвид Кърмани (Навийн Андрюс). Но всичко това, което Ерика толкова обича, й е отнето в една жестока нощ, когато тя и Дейвид са нападнати и жестоко пребити, след което Дейвид загива, а Ерика едва оцелява.

Дори когато се възстановява от телесните повреди, в нея остават да зеят дълбоки рани от съкрушителната загуба на Дейвид и дори едно още по-жестоко чувство, което я преследва навсякъде. Любимите й улици, по които тя някога е бродила, дори местата, които са й били познати и уютни, сега й се струват чужди и я плашат. Когато накрая страхът й става непоносим, Ерика взема съдбоносното решение да се въоръжи срещу него. Пистолетът в ръката й се превръща в реално средство да се защити от един неуловим  враг…или поне така си мисли тя.

Спечелете билети за филма

Сподели в: