Дресировка на пеперуди в Интер Експо Център – София

На 1 и 2 октомври ще има едно специално място, където ще се проведе едно специално шоу.
PetShow ще бъде уникален ЗОО спектакъл, специално организиран с грижа и любов към домашните животни. Той ще се проведе в рамките на второто специализираното изложение за стоки за домашни любимци PetBiz в Интер Експо Център – София.

Шармантни ревюта, шоу с папагали, демонстрации на обучени кучета, груминг на йоркширски териер, малтийска болонка, померан и парад на шампионите са само част от атракциите за всички любопитни посетители.

Ще видите как с малко креативност, повечко старание и висококачествени продукти може да се оформи един цялостен стайлинг на вашето куче. Ще научите начина, по който то се парфюмира, и кои са актуалните аромати за сезона.

Зала 3 на Интер Експо Център ще се превърне за два дена в най-шумното и цветно място в София. Тя ще бъде домакин на националната екстериорна изложба на цветни и фигурно-стойкови канари. Освен че ще „долетят” над 400 канарчета от всички краища на България, Ви очаква и едно атрактивно пеперудено шоу. Станете част от открития урок по дресиране на пеперуди на 1 октомври от 13ч.
Разгледайте над 100кв.м. аквариуми и терариуми, които ще приютят интересни, загадачни и страховити обитатели.

Ветеринарни специалисти ще дават безплатни консултации и ще бъдат на разположение на всички, които имат нужда от професионален съвет за своя домашен любимец.
В рамките на PetShow 2011 ще се проведе конкурс за детска рисунка “Нарисувай своя любимец”. Победителят ще бъде избран от жури, а най-добрите млади художници ще получат специални награди за себе си и своя домашен любимец.

PetShow ще предостави на цялото семейство много приятни мигове в компанията на пернати, пухкави и влечуги. Любопитни истории от техния свят ще направят връзката по-силна, емоционална и животинчето – най-обичан приятел.

По същото време в Интер Ескпо Център се провежда и изложба „Наслука – лов, риболов, спорт”

Сподели в: