Драгана и Весна ще пеят в София над два часа и половина

Драгана Миркович и Весна Змиянац, които очакваме за голям съвместен концерт на 16 юни в зала 1 на НДК, ще пеят над два часа и половина, съобщиха организаторите.

Двете гранд дами на балканската музика стигнали до тази договорка, имайки предвид, че българските им почитатели са едни от най-многобройните и най-верните на Балканите. Очаква се над 3500 човека да припяват наизуст с пълно гърло всяко едно парче от богатия репертоар на двете сръбски диви.

От години очаквам първия си голям концерт в България и изключително много се вълнувам, защото публиката във вашата страна е страшно емоционална и истински се раздава“ сподели Драгана Миркович по повод гостуването си в София на 16 юни.

Изпълнителката на Placi zemljo и Sve bih dala da si tu обещава да изпее на живо в НДК още много мега хитове, които българските й фенове очакват с нетърпение. Звездата ще бъде подкрепена на сцената от голям бенд, а за нейната част от програмата и сценичния й облик ще се погрижи професионален сценарен екип, напомнят от АРТ БГ.

Билети за големия концерт на Драгана Миркович и Весна Змиянац могат да бъдат намерени в Билетен център НДК и разпространителската мрежа на Eventim.

Сподели в: