Дора Изследователката ни запознава с ,,Моят страхотен братовчед Диего"

На 21 юли излизат още две книжки от любимата детска поредица „Дора Изследователката“ на издателство ,,Колибри’’:

Моят страхотен братовчед Диего“ (превод: Росица Ташева, 64 стр., цена: 5.99 лв.) включва две истории и едно българско-английско речниче. Първо ще видим как Бебето ягуар ще помогне на Бебето мече, което е избягало от Центъра за закрила на животните. После Дора ще се притече на помощ на своя страхотен братовчед Диего, който изпада в беда някъде във Високата планина.

Игри и рисунки за оцветяване’’ е блокче за оцветяване, щедро на рисунки, които ще предизвикат въображението на най-малките. За да бъде забавата още по-голяма, дечицата ще намерят цяла страничка със стикери с участието на познатите им герои.

Проектът на MTV и канал „Никелодеон“ завладя първо Северна Америка, спечели шест номинации и една награда „Еми“, а днес Дора, Ботичко, Диего и Лисанко-Хитранко са любимци на палавниците от 3 до 9-годишна възраст по всички кътчета на планетата. Книжките за усмихнатото момиченце с латински корени са красиво илюстрирани, богати на забавни случки и любопитни факти, които превръщат четенето във вълнуващо преживяване. Приложените стикери и картинки за оцветяване ангажират вниманието на дечицата, поощряват активността им и развиват творческия им усет.

Сподели в: