Допълнителни мерки за сигурност на Ловеч парти фест 2008

Входът за Ловеч парти фест 2008 е безплатен, а Компанията за услуги за сигурност, която се грижи за събитието, призовава феновете да бъдат внимателни и в същото време да се забавляват възможно най-много.

Компанията, която и тази година отговаря за сигурността на форума, вече е разположила свои екипи, които денонощно пазят техниката за феста. Така за трета поредна година в продължение на 6 дни – от 6 до 11 май Ловеч ще бъде музикален център на Балканите. Първо звезди от ранга на Dr. Alban, Ace Of Base, Maxi Jazz от Faithless и Ja Rule ще огреят града на люляците, а след това идва и редът на “тежката артилерия” Twisted Sister и W.A.S.P. които ще разтърсят феновете.

През всеки един от дните на Парти феста професионалистите от VIP Security ще се грижат за нормалното протичане на концертите, като част от тях ще бъдат лична охрана за звездите. На 10 и 11 май охраната ще бъде увеличена за изпълненията на рок-емблемите от Twisted Sister и W.A.S.P. Концертите с участието на представители на по-тежката музика традиционно се считат за по-рискови по отношение на сигурността, тъй като обикновено са наситени със силни емоции, и именно затова Компанията за услуги за сигурност изпраща допълнително свои служители.

Сподели в: