Донеси нещо вкусно – спечели книга – на премиерата на "Сладки ноти" от Йоли

На 4 февруари от 18 ч. в клуб "Рубаят" в НДК, ще се състои необикновената и вкусна премиера на втората книгата на Йоланта Делибозова – Йоли – "Сладки ноти".

Организаторите от Издателство "Сиела" канят на чаша вино и сладки приказки.Всеки може да донесе нещо сладичко за хапване. Някаква дреболийка, удобно да се взима с ръка и да се хапва наведнъж. Не е нужно да е нещо скъпо, а просто да е направено от вашите ръце. 

Сладките ще бъдат дегустирани и анонимно ще се гласува за тях. Спечелилите най-много гласове ще получат като подаръци някои от чудесните книги на "Сиела" . 

След това всички заедно ще се насладим на вкусните ви сладкиши. Какво по-хубаво от споделеното?

Повече за "Сладки ноти":
Книгата е луксозно издание с цветни снимки и твърди корици. Цена: 25 лв.

След големия успех на първата си книга Вкусно с Йоли, авторката не спира да изненадва читателите си с авторските си рецепти. Този път тя ни пуска в нейната домашна сладкарница. Според нея не е нужно да си майстор сладкар, за да сътвориш нещо красиво и вкусно. Нужно е само желание, вдъхновение и щипка любов. Всеки може да опита от сладките и предложения и да ги промени спрямо своя  вкус и фантазия. Насладете се на вкуса им с близките си хора и ги зарадвайте с домашно приготвени сладкиши. Всичко е любов  и красота. Само това остава като заряд в душите ни. Да ви е сладко!

За Йоли:

Йоланта Делибозова-Йоли е автор  на най-четения кулинарен блог. Класическата музика е нейната любов  и професия, но тя не спира да ни изненадва с оригинални и вкусни рецепти.

 

 

 

   

 

Сподели в: