"Донеси книга – вземи книга" – през юни

Книги с препоръки от заклети читатели

Планирате ли да прочетете две-три книги за лятната отпуска? Или повече? Независимо от бройката вие сте добре дошли на поредното издание на "Донеси книга – вземи книга", което ще се проведе на 12 юни, неделя, от 17:00 ч. в кафе-клуб „Влайкова“.

Вярваме, че истинският читател, който не изневерява на книгите през никой сезон, чете с особено усърдие и бързина през лятото. Защото тогава дните са дълги и жизнерадостни, нощите още по-хубави и четенето увлича както никога. Ако искате да си намерите интересни книги с препоръки за вашата отпуска, ваканция, уикенд или за всеки ден от седмицата, елата при нас в неделя!

Правила:
Организаторите – екипът на кафе-клуб "Влайкова" – припомнят правилата: "Не се изисква регистрация, всеки може да дойде, като донесе 1-2-3 книги и си вземе нови, същото толкова на брой. Бройката донесени-взети оставяме всеки сам да си следи. Ние ще следим единствено за доброто настроение и приятните разговори помежду ни за книги, четене, литература, писане, споделяне и т.н."

Участието е безплатно. Не се разрешава продажба на книги, както и реклама на отделни заглавия. В размяната участват предимно съвременни автори и актуални книги. Може да донесете и детско-юношеска литература.

Всички невзети книги ще бъдат запазени за следващата размяна.

Kafene.bg е медиен партньор на събитието.

Сподели в: