Донеси книга – вземи книга за втори път

Инициативата за свободна размяна на хубави книги "Донеси книга – вземи книга" ще се проведе за втори път на 12 декември, събота, от 16:00 до 19:00 ч. в кафе-клуб "Влайкова".

Правилата са ясни – не се изисква регистрация, всеки може да дойде, като донесе 1-2-3 стойностни книги и си вземе нови, същото толкова на брой. Бройката донесени-взети оставаме всеки сам да си следи. Ние ще следим единствено за доброто настроение и приятните разговори помежду ни за книги, четене, литература, писане, споделяне и т.н.

Този път ще началото ще бъде различно: Ще започнем с кратък 15-минутен разговор с Весислава Савова на тема "Води ли четенето до писане?". Тя е пишеща, има блог за литература, признат хайку автор с български и литературни награди.

Фейсбук страницата на събитието е тук.
На нея може предварително да разкажете/снимате какви книги ще донесете, какви мисли ви вълнуват относно четенето.

Участието е безплатно. Не се разрешава продажба на книги, както и реклама на отделни заглавия. В размяната участват предимно съвременни автори, стойностни книги, а не просто такива, от които искате да се оттървете, тъй като от миналата среща останаха много класически автори и стари книги, които никой не пожела да вземе. Можете да донесете и детско-юношеска литература.

Идеята на организаторите е събитието да бъде ежемесечно. Всички невзети книги ще бъдат запазени за следващата размяна.

Организатор на събитието е кафе-клуб "Влайкова", а Kafene.bg е медиен партньор.

Сподели в: