Дона Спанглър представи книгата си в София

Авторката на бестселъра "Как да хванеш богаташ – Принципите на Принцесата" Дона Спанглър, представи пред отбрана публика българското му издание, реализирано от ИК "ЛИК".

Събитието се проведе в кафе-книжарница "Пингвините". Водеща на представянето беше певицата Милица, която бе облечена специално за случая в истински царски одежди и носеше огромна корона на главата си. Сред гостите бяха Мис България Вселена Гери Кочанова, топ моделът Екатерина Дюлгерова, Гери Гочева, водещата на "Огледала" Гергана Стоянова и др.

Дона бе посрещната с аплодисменти от публиката. Тя пристигна заедно с приятелката си – актрисата Британ Тейлър, и с мъжа си Ричи. Дона разказа на гостите какво я е вдъхновило да напише книгата си –  а именно, защото е искала да сподели опита си в търсенето на своя Принц и да накара читателките си да повярват в себе си и в това, че всичко е възможно.

Основната идея на "Как да хванеш богаташ" според авторката е следната: "Не е толкова важно колко богат е мъжа. Възприемането за богатство може да бъде различно за всяка една от нас. За мен например богат може да е мъжът с къща в Бевърли Хилс, за друга – този, който притежава ферма в Айдахо или да речем, къща в "Бояна", София. Важното е да откриете мъж, който ще бъде с богат дух и най-вече – ще бъде щедър и ще иска да ви обгрижва като принцеса! Защото дори да е най-богатия мъж на света, ако не иска да сподели това с вас, все едно ходите с бедняк."

Кулминацията на вечерта беше признанието на приятелката на Дона – Брит, която на всеослушание обяви, че е истински пример за жена, последвала съветите на Спанглър и успяла да си намери богат и добър мъж.

В  края на вечерта Дона раздаде автографи на всички желаещи и сподели, че вече работи върху идеята за нова книга.

Сподели в: