Документалният филм, продуциран от Бионсе излиза в двоен албум с бонус DVD

Световната премиера на албума беше на 25 ноември (понеделник) и у нас ще се разпространява от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Филмът излиза в двоен DVD формат като вторият диск съдържа неиздаван до този момент концертен материал и най-новата песен на ар енд би кралицата “God Made You Beautiful”, част от саундтрака на филма.
 
“Life Is But A Dream” е многопластов и за първи път толкова личен портрет на 17-кратната носителка на наградите Грами, поп икона, шоу звезда, бизнес дама, съпруга, майка и гражданин – Бионсе. С кадри, подбрани от нейните видео дневници и лични архиви, филмът отбелязва и последната ключова година в живота и кариерата на Бионсе. Година, изпълнена с много промени и лични открития.
На прес-конференцията при представянето на филма, Бионсе разкрива пред медиите защо е било важно за нея да го направи. "Не бих направила филм просто за автореклама, с който да документирам живота си. Исках да споделя с публиката моята истина за живота, защото вярвам, че нищо не е случайно. Всичко, което ни се случва в живота за добро или лошо, има причина за него. Затова, че трябва да сме нащрек за малките знаци, които съдбата ни дава, затова как успяваме да ги навържем или пропускаме покрай нас”.

Двойният албум “Life Is But A Dream” включва както едноименния документален филм, така и шоуто „Live In Atlantic City”, заснето по време на четири последователни концерта в Ревел Казино Хотел през май, 2012г. с неиздавани до момента кадри, сред които изпълнения на “Flaws And All”, “Love On Top” и “Schoolin’ Life.” 

Бионсе, изпълнителен продуцент на филма „Life Is But A Dream”, е и режисьор на документалната лента заедно с Ed Burke. В продължение на 90 минути, филмът ни прави свидетели на някои от най-важните моменти от личния живот на изпълнителката, нейната бременост, размислите й за новата роля в живота – тази на майка на дъщеричката й Блу Айви Картър. Във филма Бионсе разкрива интимни моменти от живота си на сцената и в дома, спомени от детството в  Хюстън, силната връзка с по-малката й сестра Соланж и др. Певицата говори и за драматичния професионален период след разпадането на Дестинис Чайлд и решението й да започне солова кариера.

„Life Is But A Dream”(продуциран от Parkwood Entertainment, компанията на Бионсе) беше излъчен през февруари тази година в ефира на HBO. Филмът е гледан от над 1.8 милиона зрители, с което държи рекорда за най-гледан документален филм в историята на телевизията.

Сподели в: