"Догодина по същото време" – програма на националното турне

"Догодина по същото време" с Христо Шопов и Лилия Маравиля тръгва на национално турне през септември. През Театралният спектакъл ще се играе в София, Кюстендил, Перник, Асеновград и Смолян.

Пиесата е създадена от Бърнард Слейд през 1975 г. Има редица награди и над 1400 представления на Бродуей! Сега предизвикателството да се превъплътят в образите на Джордж и Дорис приемат Христо Шопов и Лилия Маравиля – актьори  със забележителен талант и респектираща кариера. Със своето майсторство те завладяват почитателите на театралното изкуство и ги увличат в страстно приключение из необятните лабиринти на човешката душа.

"Догодина по същото време” е създадена по пиеса на Бърнард Слейд. Режисьор: Георги Михалков, превод и адаптация: Георги Михалков, композитор: Иван Драголов, сценография и костюми: Антония Попова, продуценти: Владислав Карамфилов и Лилия Грънчарова.

„Догодина по същото време” е точката на пресичане на две търсещи се и отдадени една на друга души, извън параметрите на времето, социалния статус и битийните условности. История за една изневяра, превърнала случайността в съзнателен избор и повод за преоткриване – година след година… Вдъховяваща изповед, изпълнена със забавни ситуации, обрати, изпитания и възторжен триумф на любовта, като неизменно присъствие в житейските сезони.

Програмата:

София, 12 септември
Сити Марк Арт Център
Билети на касата на Сити Марк Арт Център
Билети в мрежата на  Eventim.bg
Начало:19.30ч.
 
Кюстендил, 20 септември
Общински театър-Кюстендил
Билети на касата на ОДТ – Кюстендил
и в мрежата на Eventim.bg
Начало:19.00ч.
 
Перник, 26 септември

ОДТ „Боян Дановски”
Билети на касата на ОДТ- „Боян Дановски”
и в мрежата на Eventim.bg
Начало:19.00ч.
 
Асеновград, 28 септември
Народно читалище „Родолюбие-1873”
Билети на касата на НЧ-„Родолюбие-1873”
и в мрежата на  Eventim.bg
Начало:19.00ч.
 
Смолян, 29 септември
Родопски Драматичен Театър,,Николай Хайтов’’
Билети на касата на РДТ,,Николай Хайтов”
и в мрежата на  EVENTIM.bg
Начало:19.00ч.
 

Сподели в: