Днес е премиерата на Без Страх

Вчера 15 ноември 2007 г., Ден преди официалната премиера на дебютния си албум, Невена представи на живо част от новите си парчета. В столичния клуб Escape дойдоха над 300 души, за да чуят новия материал на младата певица. Невена направи впечатляващ мини концерт и изпя “Цветята в мойта поща” и баладата “Все така”, и двете песни са по текст на Ваня Щерева, два дуета – Къде гледаш заедно с Пламен Пътов (по текст на Руши) и Всеки път обиквам те заедно с Теодор Койчинов (парчето е по текст на Лора Владова). За финал Невена изпълни единствената песен в албума си, която е само на английски – Some Kind Of A Miracle, по музика и текст на Даян Уорън.

Гости на купона бяха финалистите от Music Idol, музикантите от D2, Свилен от Остава, Лора Владова, Светлозар Христов и много други знаменитости от родния музикален живот. Примата Йорданка Христова изпрати огромен букет цветя за Невена.Първият албум на Невена излиза днес, 16 ноември, от Вирджиния Рекърдс. Албумът се казва “Без страх” и включва десет песни плюс един бонус трак.

Феновете вече могат да свалят на риъл тонове парчетата от “Без страх”, както и нови снимки на Невена за уолпейпъри на мобилните си телефони.

На 24 ноември (събота) Невена ще се срещне с най-нетърпеливите да чуят “Без страх”. От 17 до 18 часа в музикалния магазин Александра Видео Шок на площад “П. Р. Славейков” феновете ще могат да си вземат автографи от певицата и да си направят снимка с нея. Първите 25, които си купят продукцията ще получат и специален подарък от идола си.

Снимки от промоцията в Escape: Булфото

Сподели в: