"Дипломатически протокол и церемониал. Административен и бизнес етикет" – Еленко Андреев

Цена 16 лв.
ISBN 978-954-28-1243-2

Издателство Сиела и Еленко Андреев Ви канят на премиера на книгата "Дипломатически протокол и церемониал. Административен и бизнес етикет"

28.01.(понеделник), от 18.30 ч.

Нова конферентна зала, СУ „ Св. Климент Охридски”,

Ул. „ Цар Освободител” 15

Посланик Еленко Андреев е дългогодишен кариерен дипломат, работил четири десетилетия на дипломатическа работа в чужбина и в страната. Доктор е по история и магистър по международни отношения и по филология. Преподава дипломатически протокол и церемониал и регионална политика в Софийския университет „Св. Климент Охридски” – Юридически факултет. Лекции по международни отношения е чел и в други български и чуждестранни висши учебни заведения. Автор е на редица книги специализирана и художествена литература.
Книгата „Дипломатически протокол и церемониал и административен и бизнес етикет” съдържа теоретични постановки и основни правила и норми, както и неотменни практически съвети по отношение на протокола и етикета. То се опира на значителен брой изследвания на български и чуждестранни автори, както и на богатата практика и личните наблюдения на автора в дългогодишната му дипломатическа дейност. Книгата би могла да бъде от полза за начеващите дипломати, служителите в държавната администрация, бизнес съсловието, студентите от висшите учебни заведения и колежите с международна, управленческа и бизнес насоченост, както и за други среди от обществото, които държат на доброто поведение и култура в човешкото общуване.

Сподели в: