Диетата Ф-Фактор“ от Таня Зукерброт“

Издателска група "България" представя "Диетата Ф-Фактор" или великата тайна на фибрите от Таня Зукерброт, доктор на медицинските науки и един от водещите световни диетолози.

Искате да свалите килограми и да подобрите здравето си? Да намалите холестерола и да понижите кръвното си налягане? Диетата Ф-Фактор е за вас!

За разлика от повечето диети, които изключват въглехидратите и мазнините, Диетата Ф-Фактор прибавя храни към вашето меню, за да ви помогне да отслабнете. Базирана на последните научни достижения в областта на диетологията и човешкия метаболизъм, програмата Ф-Фактор акцентира върху приема на въглехидратни храни с високо съдържание на фибри и разбулва най-великата тайна в диетологията – как да се храним с апетитни блюда и в същото време да се сдобием с фигурата, за която сме мечтали.

“В резултат от програмата на Таня Зукерброт пациентите ми намалиха значително холестерола си, отслабнаха и увеличиха продължителността на живота си.”

Роналд У. Галучио
, доктор по медицина, член на Асоциацията на медиците в Ню Йорк

“Диетата Ф-Фактор бързо спечели одобрението както на диетолозите, така и на хората, които имат нужда от диета. Искате ли да отслабнете с лекота, прочетете книгата на Таня.”

Чарлз Стюарт Платкин
, специалист по гастроентерология

Обем 340 стр.                    
Цена 11.95 лв.

Сподели в: