Диджей Тантун ще гостува в денс клуб Синърс

След големият успех на диджей партитата, организирани в Денс Център "Син Сити", още една супер звезда на европейската електронна сцена ще бъде специален гост на култовия клуб. Диджей ТАНГУН ще направи страхотно шоу на 14 ноември (сряда) 2007 в денс клуб "Синърс".

Входът за клуба в деня на партито ще бъде 10лв! Билетите  могат да бъдат закупени предварително на цена 7лв. от касите на Тикетпро в цялата страна, както и от най-новата каса – в сградата на Денс Център „Син Сити”! Всички, закупили билети предварително, ползват специалната промоционална отстъпка от 30%, която важи и в деня на събитието (до 22:00ч.). Организатор на събитието е София Мюзик Ентерпрайсис.

ТАНГУН е един от най–известните турски диджеи през последните години и утвърдено име на световната електронна сцена. Талантливият турски диджей е също така и продуцент и радиоводещ. ТАНГУН пръв започва да пуска хаус музика в клубовете и дискотеките на Турция. Той безспорно е най-популярният диджей  в страната си, издигнат до позицията на основоположник на днешната турска електронна сцена. Освен изключителен диджей, ТАНГУН е и водещ на класацията „Club Chart Top 20” и на популярното радиопредаване „Future Sound”, слушано онлайн по цял свят. Собствената му формация „High End” е определяна като най-добрия електронен проект на Турция, с най-сериозен принос в местната денс култура.

ТАНГУН е един от най-търсените диджеи не само в страната си, но и в цяла Европа. Непрекъснато е канен за участия в Австрия, Германия, Испания, Португалия, Италия и Великобритания. Той е един от малкото диджеи, които могат да се похвалят с участия в едни от най-известните клубове в света.

Сподели в: