Диви рокерки забиват на 8-ми март

Тази година за първи път рокерите имат къде да празнуват 8-ми март.  Организаторите на концерта Audiovision Rock Roses, който ще се проведе в клуб The Box (Бул. Стамболийски 41) ще промени представите ни за празника на жената. Българската група AUDIOVISION, която се състой от четири талантливи млади музикантки и техния барабанист, ви канят на диво музикално приключение. В продължение на няколко часа те ще забият мощно на сцената на софийския клуб и ще изпълнят парчета подготвени специално за събитието.

AUDIOVISION са създадени в град София през 2004г. Проектите на групата са стилово ориентирани към модерен, мелодичен поп – рок с елементи на фънк и денс.

Освен няколко часа незабравимо музикално изживяване, организаторите са подготвили допълнителни изненади, като Auto Q, което ще бъде инсталирано на сцената и ще помогне на публиката да изпълнява заедно с групата любимите си парчета. За останалото ще разберат всички дошли да се забавляват с AUDIOVISION на концерта Rock Roses.

Публиката не трябва да се заблуждава от нежната външност на дамите, които ще се изявяват по време на концерта, защото те са не само красиви като рози, но крият в себе си мощния талант на  рокаджийки от световна класа и вече са се доказали не веднъж.
Като жест към всички, които са решили да бъдат част от рок концерта Rock Roses, цената за вход ще бъде минимална, за подобно събитие, а именно 6 лв.

Началният час е 20:00

Концертът AUDIOVISION Rock Roses се осъществява с медийната подкрепа на www.events.bg, www.kafene.bg, www.az-jenata.com, www.extremus.info, www.slusham.com, teenews.eu, www.fotolinia.com и предаването Гараж по Z-rock (http://zrockbg.com/), където участничките в концерта ще участват специално интервю за всички фенове (21:00 часа, 01 март 2010 г.).

Сподели в: