Джъстин Тимбърлейк ще представи новият си сингъл на наградите Грами

Днес (31/01), Джъстин Тимбърлейк празнува своя 32 рожден ден

Шесткратният носител на наградите GRAMMY® Джъстин Тимбърлейк ще пее на 55-та церемония по раздаването на наградите Грами, която ще се състои на 10/02 в Стейпълс Център, Лос Анжелис. Церемонията ще бъде предавана директно от телевизия CBS в HD формат и 5.1 съраунд звук, както и онлайн достъп на GRAMMY.com и CBS.com.

На церемонията Джъстин Тимбърлейк ще представи за първи път на живо новата си песен "Suit & Tie". Това ще бъде и първата поява на певеца на наградите Грами от 4 години насам. "Suit & Tie" е пилотен сингъл от предстоящия му нов албум, който ще се казва "The 20/20 Experience" и ще излезе на 19 март, 2013г. Албумът ще бъде издаден у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в деня на световната премиера.

Официално анонсираните до момента артисти, които ще излязат на сцената на наградите са The Black Keys, FUN., Lumineers, Mumford & Sons, Rihanna, Taylor Swift, Carrie Underwood, Jack White, Elton John и Ed Sheeran. Двукратният носител на GRAMMY – LL COOL J се завръща като водещ в най-важната вечер за музикалната индустия.

Сподели в: