Джъстин Тимбърлейк с ново видео

След тоталния успех на “What Goes Around… Comes Around” Джъстин Тимбърлейк е готов с поредното си видео – към парчето LoveStoned/I Think She Knows. Това е четвъртият за Европа сингъл от албума Future Sex/Love Sounds. И докато всички се чудеха дали Summer Love или LoveStoned ще бъде удостоено с клип, The Voice TV се нареди най-отпред на опашката за сингли и вече излъчва единствено за България поредния проект на Тимбърс.

Явно Джъстин вече е пораснал, защото акцент в новото видео е самата музика, докато кадрите са с по-изчистена визия, макар че и този път изпълнителят доказва защо оглавява класации за най-желани мъже.

Друго голямо събитие съпътства Лято 2007 – това е турнето Future Sex/Live Show. Четирима български фенове вече станаха част от него, след като спечелиха от The Voice TV и Радио Витоша билет за концерт, самолетен билет и нощувка във Виена, където изгледаха мегаспектакъла на поп, а вече и HipHop & R’n’B идола. Самият Timbaland пък съпътстваше изявата и направи двадесет минутен микс от най-добрата своя продукция.

LoveStoned е в ефира на The Voice на всеки кръгъл час в рубриката The Voice Choice.

Сподели в: