Джъстин Тимбърлейк – изпълнител, композитор и актьор

Неизменно Джъстин е един от най-критикуваните изпълнители на нашето време. Той превзе световните класации и с втория си солов албум “FutureSex/LoveSounds”, който дебютира под номер 1 в класацията Billboard и достигна продажби от над 684, 000 копия само през първата седмица.

Освен че се изгради като соло изпълнител, той навлезе и в света на киното с участието си в драмата “Алфа дог” на режисьора Ник Касавети, където партнираше на актьори като Брус Уилис, Емили Хирш (Съседка за секс).

Тази есен той ще се присъедини към продукцията на Майк Майерс – комедията “The Love Guru”. Това ще бъде вторият път, когато ще играе заедно с Майерс – двамата озвучаваха “Шрек Трети”. Джъстин ще влезе в ролята на професионален хокеист, имащ афера с жената на свой съотборник, което от своя страна довежда до катастрофални резултати. До него ще застанат Джесика Алба и Романо Малко. В продукцията участва и Майк Майерс, който е и неин копродуцент. Той ще играе учител, който споделя своите познания и опит в любовта, и напътства героите в техните проблеми.

Заснемането на комедията ще започне през септември в Канада.

Сподели в: