Джъстин Бийбър на голям екран с втория си документален филм

Филмът JUSTIN BIEBER’S BELEIVE е послание към феновете на новата поп икона. У нас, феновете на канадския певец ще могат да гледат филма от 24 януари с лимитирани прожекции в кина Cinema City и кина Арена в цялата страна. Билетите за филма са в продажба от днес, 10 януари.

Това е втори филм на Бийбър след излизането на концертния „Never say Never” през 2011 г., и продължава да следи нарастващата слава на младия певец по време на турнето Believe (2012-2013). В документалната продукция, чийто продуцент е самият Бийбър, са включени интервюта, разкриващи дългоочавани от почитателите отговори на въпросите за страстта му към музиката, за взаимоотношенията му и за това какво е да навършиш пълнолетие под светлините на прожекторите. Филмът показва и неиздавани до сега концертни кадри, въвеждайки зрителите зад кулисите по време на турнето „Believe“.

Феновете ще видят интервюта с майката на Бийбър – Пати Малет, неговя ментор Ъшер Реймънд IV, мениджърът, който го открива Скутер Браун, певецът Лудакрис и много други хора, които го придружават по време на второто му световно турне.

Джъстин Бийбър, който на 1 март 2014 г. ще навърши 20 години, е роден в Онтарио, Канада. През 2008, когато е едва 14-годишен, привлича вниманието на мениджъра Скутер Браун. Само година по-късно излиза и първият му албум „My World“ със седем парчета. Албумът става платинен в САЩ, а Бийбър е първият артист в историята, който има седем песни от дебютния си албум, класирани в Hot 100 на сп. Билборд.

 Пълната версия на плочата – „My World 2.0“ – излиза година по-късно, отново е сетрифицирана като платинена в САЩ и като оглавява музикалните класации в множество страни. Силното му представяне на американската и световната музикална сцена продължава със сингъла „Baby”, последван от втори албум – „Under the Mistletoe“ – издаден през 2011 г., който отново дебютира като номер едно в Топ 200 на сп. Билборд. Третият студиен албум на Джъстин Бийбър „Believe” излиза през юни 2012 г. и става четвъртият в кариерата му оглавил Топ 200.

У нас, феновете на Джъстин Бийбър ще могат да гледат „Justin Bieber’s Believe“ от 24 януари с лимитирани прожекции в кина Cinema City и кина Арена. Билетите за филма са в продажба от утре, 10 януари.

Сподели в: