Джо Кокър с изключително позитивни първи впечатления от България

Късно снощи с полет от Италия на Летище София пристигна любимият изпълнител на няколко поколения, големият Джо Кокър.  Звездата пристигна с личния си самолет, екип от над 20 души музиканти, мениджъри и технически асистенти, както и с верния си готвач, който го придружава навсякъде.

Пред българските медии, които го чакаха на летището певецът сподели, че очаква да види една доста „по-ярка и по-красива България”.  Той си припомни хубавите спомени, които има от българската публика и изрази очакванията си концертът му довечера да е едно незабравимо преживяване.

По-късно пред екипа си той призна, че очакванията му за България наистина са се сбъднали и че отдавна не се е радвал на толкова топло и приятно посрещане.

Днес той ще отдели време да разгледа София, което е искал да направи още при предишните си посещения, но не е имал достатъчно време за това.  

Преобразената специално за концерта на Джо Кокър Зала Фестивална ще очаква довечера хилядите фенове на звездата от цялата страна. Спортните съблекални ще бъдат превърнати в удобни и уютни съблекални с мека мебел и приглушено осветление, а пред сцената ще бъдат подредени над 2000 стола, на които най-верните фенове ще могат да се настанят преди да се разтанцуват неудържимо на любимите си песни.

Билетите
на място ще се продават на същите цени както и на предварителна продажба.

Вижте още:
Джо Кокър: “България, искам да те видя да танцуваш!”

Сподели в: