Джо Кокър: “България, искам да те видя да танцуваш!”

Един от най-вероятните гласове и артисти на планетата, легендарният Джо Кокър ще дойде на предстоящия си концерт на 28 май 2011 в София, придружен от банда с 8 виртуозни музиканти. На сцената освен звездата от Уудсток, носител на Грами и любимец на родната публика с грандиозни хитове като ‘You Can Leave Your Hat On’ и ‘Unchain My Heart’, ще се качат и страхотни дами, които ще изпълняват беквокалите, както и още няколко талантливи музиканти. Шоуто ще включва най-големите и обичани песни на Джо Кокър, с които са отраснали поколения и продължават да са сред най-популярните парчета в целия свят.

За приема си в столицата голямата звезда е изпратила изключително скромни изисквания. Зад кулисите за Джо Кокър ще трябва да има минерална вода, сок от лайм и сок от червена боровинка. В гримьорната ще има още плато със свежи плодове, като специално ще бъде наблегнато на бананите.

Джо Кокър не е пропуснал да се погрижи и за своите тур музиканти. В двете гримьорни (дамска и мъжка ) ще бъдат осигурени отново свежи плодове и още чипс, ядки, сокове, местна бира, кафе, чай и по две бутилки вино.

В седмиците преди концерта на големия Джо Кокър у нас, Eventim дава уникални отстъпки от цените на билетите. Вече могат да бъдат закупени и фамилни билети за шоуто на легендарния изпълнител.

След 1 май всички билети, закупени онлайн носят на получателя си 10% отстъпка във всички ценови категории.

А тези, които искат да споделят това уникално преживяване с цялото семейство, ще могат да получат отстъпка от 15% от цената за семеен билет – за двама, трима или четирима.

За феновете на Джо Кокър, които искат да купят групов билет ще има отстъпка от 20%. Груповият билет важи за покупка на билет за петима или повече души. Сега е моментът да преброите феновете на качествената музика сред приятелите си. Елате и се забавлявайте с неограничена енергия.

Още една изненада очаква меломаните – цялата фен зона точно пред сцената ще бъде аранжирана със столове специално за концерта. 2000 души ще могат да се настанят удобно на първите редове в зала Фестивална, докато всеобщото настроение не ги изправи на крака, за да танцуват и пеят заедно с идола си.

Подгответе се за едно наистина уникално и емоционално шоу с неповторимия Джо Кокър и най-доброто от него. Не го пропускайте!

Сподели в: