Джош Уинк гостува на Варна

Джошуа Уинкълмън, по-добре познат ни като Джош Уинк няма нужда от специално представяне. Днес от 23:00 ч. той гостува на клуб Masai във Варна (Златни Пясъци). Разбираемо е феновете да свързват името му най-вече с грандиозните му партита в България преди няколко години, както и с емблематичното парче Higher State of Consciousness.

Американецът се изявява едновременно и като диджей, и като собственик на лейбъл, и като продуцент. Той разпростира интересите си в много направления – трип хоп, дръм, хаус, техно и определено не се пуска по течението. Миксира за FC Kahuna, Пол Оукънфолд, Depeche Mode, Towa Tei и много други. А компилацията 20 to 20 гарантирано подлудява всяка тълпа, в който и да е край на света.

През 1998 издава Herehear, в който участват артисти от противоречащи си стилове като индъстриъл и боса нова, за да създаде още една уникална компилация от електронна експериментална музика, перфектна за танцуване. Следват двете колекции Profound Sounds, странични проекти, сингли и, разбира се, много партита.

Сподели в: