Джордж Майкъл подготвя нов студиен албум и турне

На 04 септември Джордж Майкъл ще възобнови своето последно турне, Symphonica. За обиколката са планирани концерти в Австрия, Франция, Белгия, Холандия, Англия и Австралия.

В момента Джордж Майкъл пише и продуцира чисто нов студиен албум, който ще последва продадения в повече от 10 милиона копия  номер 1 запис Patience.

Ето какво споделя Джордж Майкъл в ексклузивно писмо до феновете си по цял свят:

"Здравейте на всички! На 29-ти юни тази година ще се навършат 30 години от деня в който „Warm Up”, моят първи сингъл създаден от Andrew Ridgeley (в един от следобедите, в който и двамата трябваше да сме на училище!) влезе в английските класации. За да отпразнувам и отбележа тези 30 прекрасни години, издавам своята нова песен, „White Light” на същата паметна за мен дата.

Въпреки че музикалната индустрия има традицията на подобни поводи да отбелязва стотиците милиони копия продадени албуми, броя счупени рекорди и отличията получени през годините, аз бих искал просто да благодаря.

Повечето от моите фенове знаят, че винаги съм мечтал за кариера на певец и автор на песни, още от ранна детска възраст, но всъщност дори и в най-смелите си мечти не съм си представял, че ще бъда отново тук след цели 30 години – здрав, щастлив и с усет, че имам още толкова много музика за раздаване. Невероятно е във всеки един аспект. Съдбата беше толкова благосклонна към мен – всичките тези милиони хора, които си купуваха записите ми, които идваха на концертите ми година след година, считано от 1982-ра.

Наистина съм благословен и „White Light” е моето „Благодаря” на всеки, които имат принос към моя успех. В това число имам впредвид наистина всеки, дори пресата!!! Нека продължи още дълго.

С всичката ми любов,

Джордж Майкъл"

Сподели в: