Джон Андерсън ще изнесе концерт в зала Универсиада

На 14 ноември (сряда) 2007 г. вокалът на прогресив рок легендите „Йес” – Джон Андерсън – ще изнесе уникален концерт в столичната зала Универсиада. Великият музикант ще долети у нас от Брюксел, ден преди шоуто (13 ноември) заедно със съпругата си Джейн, която винаги го придружава по време на турне. 

Джон Андерсън, съпругата му и екипът на звездата ще отседнат в луксозни апартаменти на престижен хотел в София. За престоя си в България музикантът пожела пълно спокойствие. Точно преди концерта за него ще бъде отделена специална стая до сцената, където певецът ще остане съвсем сам за няколко часа, за да медитира. След това ще му бъде сервиран ароматен билков чай с мед, което е задължителна традиция за Джон преди всеки концерт. За вечеря менюто на специалните гости ще включва пуйка, задушени зеленчуци, броколи със сметана, калифорнийско червено вино и тъмна бира.

Специално за българската публика артистът е подготвил двучасов сетлист със солови изпълнения, сред които и няколко съвсем нови композиции, които за пръв път ще изсвири пред публика. Разбира се, за всички дългогодишни фенове на артиста, в програмата са включени и някои от златните хитове на „Йес”, както и емблематичното парче „Owner Of A Lonely Heart”.

На следващия ден след концерта, Джон Андерсън заминава за Хелзинки, Финландия, където е поредната дата от европейското му турне. 

Билети за концерта могат да бъдат закупени от Билетен център НДК, касите на Тикетпро и неговите партньори в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg.
Цени на билетите – от 25 до 50 лв.

Сподели в: