Дженифър Анистън и Кевин Спейси са "Шефове гадняри"

Дженифър Анистън, Кевин Спейси, Колин Фарел и Джейми Фокс са само част от звездната компания в най-горещата лятна кино премиера "Шефове гадняри". Комедията се очаква да излезе по родните екрани на 19-ти август 2011г.

Филмът

Кандидатсващият за по-висока длъжност, Ник Хендрикс (Джейсън Бейтман), работи като луд по 12 часа на ден и изпълнява всички капризи на своя извратен шеф Дейв Харкън (Кевин Спейси), който му казва включително какво да яде и пие, само и само да получи тъй желаното повишение. Но сега той разбира, че това никога няма да се случи. В същото време, помощник-зъболекарят, Дейл Арбус (Чарли Дей), се опитва да запази самоуважението си пред неустоимите опити за сближаване на д-р Джулия Харис (Дженифър Анистън), която става все по-напориста. А счетоводителят, Кърт Бъкман (Джейсън Съдейкис), току що е научил, че новия му корумпиран шеф, Боби Пелит (Колин Фарел), е на път не само да провали кариерата му, но и да замърси с токсични отпадъци околната среда.
Какво би направил ако шефа ти е психо, нимфоманка или мазник?     

Да напуснеш не е вариант. Тези чудовища трябва да бъдат спрени. И така, окуражени от няколко питиета, като и повлияни от съмнителните съвети от бившия затворник, Дийн Джоунс (Джейми Фокс), мъжете измислят заплетен и в същото време много прост план как да се отърват от своите работодатели веднъж завинаги.

Но дали техният гениален план ще завърши с успех?

ПРОБЛЕМЪТ:
„Тези тримата така или иначе ще умрат някой ден. Ние само ще ускорим този естествен процес.”  – Кърт

В ролите: Джейсън Бейтман, Чарли Дей, Джейсън Съдейкис, Дженифър Анистън, Колин Фарел, Кевин Спейси, Доналд Съдърланд, Джейми Фокс, Джули Боуен и други
 

Сподели в: