Джейсън Деруло представя новият си сингъл – "It Girl"

Днес е международната дата за втория сингъл на Джейсън Деруло “It Girl” от предстоящия да излезе на 27-ми септември албум “Future History”
След като пилотното парче – “Don’t Wanna Go Home” – от предстоящия му албум “Future History” се превърна в истински хит, Джейсън Деруло представя втория сингъл от записа – “It Girl”. “Don’t Wanna Go Home”  е идеалната песен за среднощни танци и партита в клуба, а “It Girl” от своя страна е в чест на идеалното момиче и истинската любов. Песента обаче не е балада и това, което грабва вниманието, са ритмичния припев и закачливото подсвиркване с маршов тон на фона на парчето.
Наскоро Деруло засне клип към “It Girl”, като видео откъс с кадри и интервюта от снимачния процес може да намерите на официалния канал в YouTube на певеца. Това е 10-ти епизод от документалната поредица, която Деруло публикува редовно на канала си, озаглавена като предстоящия албум – “Future History”. В този видео материал ще видите мъжката част от екипа на снимачната площадка да отговаря на въпроса кое прави едно момиче идеалното момиче. Може да гледате краткото видео на http://www.youtube.com/watch?v=8hJRzXvDRnk    
Албумът “Future History” на Джейсън Деруло ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Сподели в: