Джеймс Бонд се завръща в "007 Координати: Скайфол" на 26 октомври

През 2012 г. се чества 50-тия юбилей от излизането на първия филм за емблематичния шпионин Джеймс Бонд. Създателите на новата лента "007 Координати: Скайфол" останаха верни на високия стил агент 007, като потвърдиха излизането му в IMAX формат. На 26 октомври, едновременно със световната премиера, българските зрители също ще видят опасно чаровния англичанин на най-големия кино екран у нас IMAX.

След като през ноември анонсираха екипа на продукцията, в която синеокият Даниел Крейг отново влиза в смокинга на агент 007, преди дни света видя и първите кадри с новото момиче на Бонд, французойката Беренис Марло. Дамите до Джеймс Бонд, които по традиция разтуптяват сърцата на мъжката половина от човечеството, винаги са били в центъра на зрителското внимание.

С усет на истински познавач, режисьорът на "007 Координати: Скайфол" Сам Мендес открива за голямото кино новото момиче на Бонд във Франция. За актрисата и модел, Беренис Марло, това участие е летящ старт в кариерата й. Позната с местни, предимно телевизионни продукции, Беренис ще влезе в ролята на енигматичната и бляскава Северин.

Другата дама, която ще видим редом до Даниел Крейг, но като специален агент, е Наоми Харис. Англичанката е опитна актриса, позната на българските зрители от ролята на Тиа Далма в „Карибски пирати”.

В продукцията се отличава името на още една европейска кино звезда – Хавиер Бардем, когото ще видим в ролята на амбициозния злодей решен да унищожи Бонд. Самият актьор споделя, че поканата да се снима в "007 Координати: Скайфол" е сбъдната негова мечта. Израснал с филмите за Джеймс Бонд, Бардем има неповторимия шанс да се снима в юбилейния филм за агент 007.

Джеймс Бонд се завръща в кината и IMAX на 26 октомври 2012 г.

Още на Kafene.bg:

Мел Гибсън влиза в затвора в "Как прекарах лятната ваканция" с премиера 11 май

Магията на Арена ди Верона”, филм с невероятният глас Гена Димитрова

"Бойни кораби" на Питър Бърг с премиера на 20 април

Сподели в: