Джеймс Блънт с нов сингъл – “Dangerous”

Джеймс Блънт пусна официалния си пети сингъл – “Dangerous” – от албума “Some Kind of Trouble”. В момента парчето е в Топ 40 във Франция. “Dangerous” е с бърз ритъм и закачливо изразен бас, но това, което прави впечатление са меланхоличните акорди в песента, напомнящи за звученето на хавайска китара и изпълняващи мелодия, отделна от тази на вокала. Текстът на “Dangerous” върви в синхрон с ритъма, а Джеймс Блънт пее в чест на „опасна” жена, която го върти на пръста си.

След изключително успешния първи сингъл – “Stay the Night” – от третия му студиен албум “Some Kind of Trouble”,Блънт изпълни радио ефира с още три парчета: меланхоличната, но с рок привкус песен “So Far Gone”, сърцераздирателната балада “If Time Is All I Have” и жизнения, закачлив трак “I’ll Be Your Man”.

Междувременно британецът е на световно турне в подкрепа на новия си албум, като през този август месец Джеймс Блънт ще отиде до далечния изток за серия от концерти в Хонконг, Тайланд, Сингапур, Япония, Тайван и Китай. Летният месец за турнето му ще приключи в Южна Африка, а през септември Блънт ще бъде в Русия и други европейски държави.

 

Сподели в: