Джейми Луис гостува на денс клуб Синърс“ „

На 20 февруари (сряда) клутовият денс клуб Синърс продължава традицията с хитовите диджей парита и ще бъде домакин на още едно супер име от световната електронна музика – Джейми Луис. Организатор на събитието е София Мюзик Ентърпрайсис.

Кариерата на Джейми Луис започва в далечната 1985 г. като диджей в швейцарски клубове, като стилът, към който е ориентиран е диско и фънк.  В края на 80-те и началото на 90-те той пренасочва музикалните си увлечения към актуалната електронна хаус музика. Популярността му бързо расте и не след дълго талантливият Джейми активно работи за  италиански и кандски лейбъли.  През 1997г. той създава собствено звукозаписно студио, „Purple Music”, което в момента е едно от най-големите и известни студия за хаус музика в света. Работи с едни от най-известните артисти и продуценти като Боб Синклер, Санди Ривиера, Диджей Пипи, Мишел Уикс и още много други.

Джейми Луис е един от малкото диджеи в света, които са участвали с авторски сетове на афтър партито след концерта на Мадона в клуб “Diskoteque” в Барселона през 2001г. През 2006г. той печели голямата награда на 9-то издание на конкурса на диджеите в Ибиза. Участва със свое собствено шоу „Purple Music Nights” в едни от най-добрите клубове в цял свят – Penelope (Ибиса), Kaufleuten (Цюрих), Catwalk (Барселона), Queen (Париж), Java (Женева), Cielo (Ню Йорк), Cool&La Indiana (Валенсия), Image (Билбао), Nikki Beach (Маями), Balance (Лос Анджелис), The ends Up & Mighty (Сан Фрациско), The end (Лондон) и много други. Джейми Лулис е специален гост на швейцарски грандиозни събития като: Evolution, Motion Оpenair, Nautilus, Streetparade, Schaffhausen Music Festival, Nokia, Redbull, Phillip Morris и Parisienne.

Билетите за партито са на цена 10 лв., а всички които закупят билети на предварителна продажба от касите на Тикетпро и онлайн на www.ticketpro.bg, ползват 30 % отстъпка. След 00:30 ч. в парти вечерта, цената за вход ще бъде 15 лева.

Сподели в: