"Джезабел" – когато мъртвите се завръщат от отвъдното

От 7 ноември по кината тръгва най-новият филм на ужасите "Джезабел" – от създателя на свръхестествения филм "Паранормална активност – Кевин Грютерт.

Синопсис

Млада жена се завръща в бащината си къща, където ще се възстановява от трагичен инцидент. При тежка катастрофа е загубила годеника си, а самата Джезабел остава инвалид. Не й остава нищо друго, освен да се върне в дома на баща си в Луизиана, където той да се грижи за нея. Майка й е починала при раждането, а момичето се е отчуждило от живия си родител преди години.

В отдалечената къща обаче Джезабел бързо разбира, че не е сама. Тя открива странен подарък от майка си, който ще преобърне представите й за нея. В къщата живее и зла сила, която е твърдо решена на всяка цена да унищожи младата жена.

В главните роли в "Джезабел" ще видим Сара Снук и Марк Уебър. В ролите са още Джоел Картър („Американски пай 2“), Дейвид Андрюс („Боен клуб“, „Терминатор 3: Бунтът на машините“) и Амбър Стивънс („Бързи и яростни: Токио дрифт“, „Как се запознах с майка ви“). Режисьор на лентата е един от майсторите на хоръра – Кевин Грютерт, създател на свръхестествения филм „Паранормална активност“. 

Прочетете още:
От 10 октомври по кината излиза "Дракула: Неразказан"
Гледаме Мерил Стрийп и Джеф Бриджис в "Пазителят"
Психотрилърът "Както горе, така и долу" от 12 септември по кината

Сподели в: