Джанго Зе се завръщат на сцената на Spirit of Burgas

Поредната изненада на „На тъмно” сцената се казва Джанго Зе! Слухът за участието им на Spirit of Burgas се разнесе мълниеносно още преди официалното им обявяване!

За да се качи на сцената на фестивала, фронтменът на бандата – Мирослав Атанасов (Морски) – се върна от Лондон, където от 8 години се подвизава като музикант. Участва в редица формации, свири и самостоятелно, но основния му проект в момента се казва Gipsydelica.
На фестивала Джанго Зе ще изсвирят както добре познати парчета, така и нови парчета на Морски, които е създал в последните няколко години. Парчетата са на български и на английски. „Ще ми бъде много интересно да сравня Spirit of Burgas с другите фестивали, на които свиря. Напоследък експериментирам и много с балкански саунд, което се приемат много добре на Острова. Ще ми бъде интересно как хората тук ще възприемат новите ми парчета” – сподели той.

Джанго Зе може да чуете на 14 август 2010 на „На тъмно” сцената на Spirit of Burgas!

Всички вечери в програмата на „На тъмно” и тази година са тематични. На 13 август 2010  сцената ще обедини артисти под мотото „Рunk & Ska Night” – Ogi 23, Independent, Doctor`s GoGo Band, Sub Zero Farm, Q Check и Ambient Anarchist. Диджей сет ще поддържа настроението до 6 часа сутринта.
Втората фестивална вечер „На тъмно” сцената ще отреди на Ethno Alternative звучене – DJ Dharba, Samba band, Senor Buffo&The Synchronizers, Оратница, румънците Popa Sapka, Джанго Зе и DJ Mad Bear.
„Punk`s not dead in BG” е мотото на третата фестивална вечер на “На тъмно” сцената. Началото на купона ще сложат All Inc., които са интересна колаборация между Нели Воева и музиканти от Мъртви поети, Малки трагедии и Други гласове. След тях щафетата поемат Пица, Аборт, Ерекция, Нови цветя и разбира се, Ревю.

Сподели в: