Джамирокуай: Ще го върнем „тъпкано” на българските фенове

Малко над 2 месеца до концерта на британските великани Джамирокуай, фронтменът на групата сподели пред организаторите от Symphonics Entertainment, какво могат да очакват феновете.
„Преди няколко години, нашият концерт беше отменен по здравословни причини” – каза Джей Кей. „Още тогава обещахме да се върнем и компенсираме на феновете. Не сме забравили и колко топло бяхме посрещаните. Именно затова България трябва да очаква едно необикновено и взривяващо шоу този юни” – споделя още вокалистът.
Припомняме ви, че концертът е първи от поредица събития, обединени заедно под името Symphonics’Concerts. Той ще се състои на 28 юни в столичната Арена Армеец.
Датата, която не е част от турне и е своеобразен реверанс – реванш към родните меломани, вече е обявена в официалния сайт на групата. Съвсем скоро феновете ще видят и видео обръщение, което Джей Кей записа специално за България.

Билетите за концерта в България са от 60 лв. до 120 лв. и се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и онлайн в мрежата на Epay (https://www.epay.bg ).

Сподели в: