Деца до 10-годишна възраст ще влизат безплатно на концерта на Роджър Уотърс

Когато през 1979 г. Роджър Уотърс създава „The Wall”, един от най-популярните и обичани албуми за всички времена, той се опитва да се пребори със собствените си проблеми. Сред тях са грешните му решения досега, провалените му бракове и неизменният страх от учителите, докато е дете. Тези автобиографични мотиви остават на заден план в грандиозното шоу THE WALL. Посланието и интересите на Уотърс вече са много по-глобални и в спектакъла става дума за съпричастността му с хората по света, особено с тези, които живеят в конфликтни територии.

Интересът към THE WALL, който вече няколко години шества по големи и открити стадиони, е още по-голям. Няма по-мащабна продукция за последните години, за което свидетелстват многото награди и желането на феновете да го гледат отново и отново. Досега са се състояли 192 концерта пред 3,3 милиона души в 28 държави, а продадените билети са на стойност 380 милиона долара. След консултация с мениджмънта на шоуто специално за феновете у нас СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС предлага още една уникална възможност.

Досега на концертите, организирани от СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС, се допускаха безплатно деца до 7 години и до 120 см. Специално за THE WALL деца до 10-годишна възраст ще влизат безплатно. Те обаче трябва да са с придружител, който задължително да носи със себе си декларация в съответствие с разпоредбите на Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места. Декларациите са достъпни на сайта на www.ticketpro.bg в секцията за концерта. Децата, навършили 10 години и тези до 18 години ще влизат с билет, но също с придружител, попълнил декларация.

Както вече стана ясно, 15 български деца ще се качат на сцената, заедно с Роджър Уотърс. Те ще изпълнят с него класиката “Another Brick in the Wall”. Децата са вече избрани и наскоро започнаха репетиции за концерта. Освен че ще имат уникалната възможност да се качат на огромната сцена, каквато за първи път ще се строи на стадион у нас, те ще могат да се снимат с рок величието и ще получат автографи от него.

THE WALL е едно грандиозно шоу с участието на актьори, музиканти, огромни марионетки и уникални ефекти. Също толкова драматичен е и албумът “The Wall”, както и култовият филм на Алън Паркър от 1982 г. “Пинк Флойд – Стената”, представящ рок-звезда, която все повече се изолира от света чрез тухлите, с които изгражда „стената” около себе си. У нас пък издателство „Изток-Запад“ ще пусне луксозно издание на “Създаването на Pink Floyd – The Wall”. Книгата проследява с вещина откъм факти и подробности, но и с невероятна селекция от илюстративен материал работата по филма на Алън Паркър, а предговорът в нея е написан от Роджър Уотърс.

Билетите за рок спектакъла THE WALL са на цени от 65 до 180 лв. Все още се намират и органичени бройки билети по 30 лв, които могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната и на www.ticketpro.bg

Сподели в: