Децата индиго са тема в книгата "Разговори с децата на новото време"

"Разговори с децата на новото време" е книга на Мег Блекбърн Лоузи, която ще се появи на книжния пазар у нас на 12 февруари.

Децата на новото време – това са кристалните деца или така наречените деца-индиго, звездните деца, които са носители на ново съзнание. Те представляват скок в развитието на човечеството. Много от тях имат необикновени дарби: общуват телепатично, помнят миналите си животи и мисията си на земята. Децата разговарят с ангели, с духовните си наставници и със същества от други светове. Разказите им включват пътувания извън тялото – до Атлантида, звездни системи в паралелни вселени и други измерения. Новите деца повдигат завесата, която разделя нашата реалност от другите светове и отговaрят на въпроси, които живо интересуват човечеството:

• Каква е истинската цел на човешкото съществуване и как можем да я постигнем.
• Има ли светове отвъд нашия. Как изглеждат те.
• Бог, войната, животът и смъртта през очите на децата.
• Как да лекуваме тялото и духа си.
• Какви промени ще настъпят през 2012-а. Какво бъдеще очаква човечеството.

Навлизаме в нова епоха, когато на карта е заложено оцеляването на човечеството. Новото поколение деца носи промяната, от която се нуждаем. Те имат знания и мъдрост, които биха искали да споделят с възрастните. Ще чуем ли техния глас?

Книгата “Децата на новото време” е преведена на повече от петнадесет езика.

За авторката:

Мег Блекбърн Лоузи, дфн, е авторка  на няколко книги на духовна тематика и води свое радиопредаване, излъчвано по интернет радиото към сайта на Шърли Маклейн. Мег Блекбърн е консултант на “Добро утро, Америка”, води лекции и семинари по цял свят и има дългогодишна лечителска практика. На базата на своя 30-годишен опит като практикуващ лечител д-р Блекбърн ни предлага една нова, духовна перспектива, за да разберем по-добре нашите деца и да им помогнем в техния път.

Издателса къща "Хермес"
Корична цена: 11.95 лв.

 

Сподели в: