Детски мюзикъл с викторина и награди в Сатирата

Сатиричният театър „Алеко Константинов” кани малките си и големи приятели на празнични представления с викторина, награди и изненади!

Това ще се случи само 6-ти и 13-ти декември от 11:30 ч., когато на сцената ще се играе мюзикъла "Шумът на върбите"

Как крайречните обитатели Плъхи, Кърти, Жабокът, Невестулките, Язовецът попадат в игрите на хората – как се доказва приятелство, дали си шофьор, като не умееш да караш кола, а само се увличаш по високата скорост, дали ще се намери нещо за хапване, за да бъде отворено с отварачката за консерви. Героите посрещат Коледа заедно и всичките им спорове се стопяват в красивата песничка:

„В зимния среднощен мрак
стенат ветровете снежни.
Скреж покри земята пак,
лед скова водите нежни…”

А след представлението маликте зрители да очакват викторина с награди и вкусни изненади! Най-бързите и точно отговорили на забавните въпроси, ще получат красиви и увлекателни книжки:

„Игри  без  играчки” на издателство „Тривас” ще ви припомни игрите на улицата, в парка, в училищния двор, под слънцето, без компютъра, а само с добротата и фантазията. Разказани от писателя Петър Чухов. Ще има и списание „Бърборино” от издателство „Фют” , както и всички ще опитат от хрупкавите пръчици на Зайо Байо – любими за всеки празник!

Още за мюзикъла:

"Шумът на върбите" Кенет Греъм, адаптация – Алън Бенет
Превод и постановка Здравко Митков Композитор и музикален педагог Данко Йорданов Декор и костюми Васил Рокоманов и Силва Бъчварова Пластична картина Петя Попова Фотограф Симон Варсано
  Участват Пламен Великов, Светломир Радев, Михаил Сървански, Явор Борисов, Мартин Каров, Йорданка Стефанова, Кирил Ефремов, Пламен Сираков, Жанет Иванова, Нона Йотова, Александра Сърчаджиева

и студентите от НАТФИЗ Бояна Авджиева, Мирела Карабанчева, Поля Йорданова, Стефан Петров, Давид Крумов, Антоан Петров

Сподели в: