Детски Великденски маскарад по повод 20 години Вокална студия "Дъга"

Децата и тийнейджърите от ВОКАЛНА СТУДИЯ ДЪГА ще празнуват своя 20-ти рожден ден на 20-ти април от 12.00ч. в Студио 5 на НДК, където с концерт от детски песни и популярни хитове, танци и празнична торта ще забавляват своите гости, приятели, учители и родители.
Групите „ПЛАЛЕЧКИ”, „ПАЛАВНИЦИ” и „ДЪГА ТИЙН”, на своя първи празничен концерт през 2013г. ще представят певческият си и артистичен талант с прекрасен и забавен репертоар, заедно в компанията на своите приятели от танцов състав „ИВ ДЕНС”. На празничният маскарад са поканени всички малки и големи деца и родители, които искат да се усмихват, пеят и танцуват в съботния ден, маскирани, като свои любими герои и известни лица. Носете маски, настроение и усмивки.
Вече 20 години ВОКАЛНА СТУДИЯ ДЪГА подготвя и развива артистичните, певчески и танцувални таланти на децата, които безспорно печелят награди на български и международни музикални фестивали и се доказват като професионалисти на голямата сцена. За това тази година ВОКАЛНА СТУДИЯ ДЪГА са решили да се представят с няколко празнични концерта в София, на които канят всички стари възпитаници и нови приятели да се присъединят към купона, а защо не и към ВОКАЛНА СТУДИЯ ДЪГА.
С желание родителите на децата участници се съгласиха да предоставят билети за вход на децата от дом Асен Златаров, които заедно със своите връстници ще се потопят в празненството с маски, песни и празнична торта от сладкарница НЕДЕЛЯ.
Създател на ВОКАЛНА СТУДИЯ ДЪГА е Снежана Полихронова в сътрудничество с композитора на едни от най-хубавите песни за деца Димитър Кърнолски, който също така бе и автор на много детски постановки, на международните конкурси и фестивали за деца и младежи "Ние – XXI Век", "Път към славата", "MAGIA ITALIANA", "Орфей в Италия". За да отбележат своя 20 – рожден ден децата от „ДЪГА” ви канят на празничен концерт и маскарад на 20-ти април от 12.00ч. в Студио 5 на НДК.
Билети на входа на зала 5 или от офиса на АРТ ЦЕНТЪР КЪРНОЛСКИ,
Цена 7 лв.
контакти:
Художествен ръководител
Снежана Полихронова
www.rainbow-daga.dir.bg rainbow_daga@abv.bg Facebook: VSRAINBOW 0888 323 727; 02 951 61 31
Занимания по график – Дом на културата „Средец” – зала 201
Организатор АРТ ЦЕНТЪР КЪРНОЛСКИ

Сподели в: