Детето чудо на световния електронен саунд Dusty Kid в София

Детето чудо на световния електронен саунд  – DJ DUSTY KID – специален гост на денс клуб Синърс!

На 28 март (петък) култовият денс клуб Синърс ще бъде домакин на едно от най-популярните имена на съвремената електронна сцена – DUSTY KID.

Партито се осъществява със специалната подкрепа на БЪРН. Организатор на събитието е София Мюзик Ентърпрайсис.

Паоло Алберто Лоде, по-известен като DUSTY KID, става изключително популярен в средите на електронната музика в началото на 90-те години, когато е едва 19-годишен. Парчетата, които го изстрелват на върха на класациите са  “I Found A Reason” и „The Summer”. През 2004г., заедно с DJ  Андреа Ферин създават проекта „Duoteque”, с който печелят симпатиите на милиони фенове на електронния саунд по целия свят. След невероятния успех на дуото обаче, Паоло решава да продължи кариерата си самостоятелно като междувременно започва да продуцира парчета и на други известни диджеи.

Стилът на DUSTY KID е синтез от ритмично техно, вдъхновено от музката на 80-те, съчетано с есид хаус и минимал саунд.

Входът в деня на електронното парти ще бъде 10лв., като билетите  могат да бъдат закупени и предварително на цена 7лв. от касите на Тикетпро в цялата страна, както и от най-новата каса – в сградата на Денс Център „Син Сити”! Всички, закупили билети предварително, ползват специалната промоционална отстъпка от 30%, която важи и в деня на събитието до 22:00ч.

Сподели в: