Детектив Алекс Крос

Премиерна дата: 9 ноември 2012 г.

Режисьор: Роб Коен
Продуцент: Нийл Х. Мориц
Сценаристи: Марк Мос, Кери Уилямсън
Участват: Тайлър Пери, Матю Фокс, Едуард Бърнс, Рейчъл Никълс, Сисили Тайсън, Кармен Ехойо, Джанкарло Еспозито, Джон Макгинли, Стефани Джейкъбсън, Вернер Ден, Жан Рено
Музика: Джон Дебни
Оператор: Рикардо Дела Роса
Монтаж: Том Ноубъл
Продължителност: 90 минути

Д-р Алекс Крос /Тайлър Пери/ е бивш вашингтонски детектив и психолог, който се е върнал към частната практика и консултира колегите си от ФБР.

Когато в случай, който разследва, се оказва по следите на Майкъл „Касапина” Съливан, познат и като „Пикасо” (Матю Фокс), Крос среща достоен и изобретателен противник.

Докато детективът разследва ужасните и садистични убийства, Съливан решава да му изпрати смъртоносно и твърде лично послание. Вбесеният Крос дава обет да открие убиеца, дори това да е последното, което ще направи в живота си. „Пикасо”, обаче, има остър и комбинативен ум и непрестанно се изплъзва, като в същото време тласка Алекс Крос да престъпи моралните граници, и като полицай, и като баща.
Приближавайки се все повече до убиеца, детективът стига до доказателство, сочещо към невъобразимо откритие – откритие, което може да промени всичко.

Сподели в: