Деси Тенекеджиева препълни столично заведение

Деси Тенекеджиева препълни Black Label с live-изпълнение.

Актрисата Деси Тенекеджиева отпразнува по нестандартен начин Международния ден на театъра – 27 март. Вместо да се забавлява със своите колеги, Деси с удоволствие сподели вечерта с феновете си като пя за тях на живо в любимия си клуб Black label в София. Култовият бар на жълтите павета се оказа твърде тесен, за да побере феновете на актрисата и певица.

В Black label Деси Тенекеджиева представи последната си музикален проект, CHILLOUT project. Повече от час и половина тя и пианиста Боби Вълчев вдигнаха градуса на настроението на събралите се гости – бизнесмени, приятели и колеги. Прозвучаха уникални chillout разработки на английски, френски италиански и български език.

Сред събралите се гости бяха видени Бойко Драганов, който правеше компания на сестрите Божидара и Ивайла Бакалови, Златната флейта на България Кристиан Коев, маестро Живко Петров, певицата Аксиния, разследващият журналист Васил Иванов, адвокатът Иво Велчевски и много сериозни представители на бизнес-средите. Заведението се препълни с почитатели на Деси, въпреки високия вход от 20 лв.

През миналата седмица Деси Тенекеджиева представи CHILLOUT project в клуб МО в родния си град Варна, където участва и в концерта по случай 50-годишния юбилей на френската гимназия „Фредерик Жолио Кюри”, където актрисата е завършила.

В календара на Деси предстоят още много ангажименти. Следващия месец предстои излизането на видеото към новия й сингъл Side West, а до края на годината се очаква и издаването на албума CHILLOUT project. В Малък градски театър продължава да се играе с голям успех и последният театрален проект на Деси – www.lubovnika.com, което зрителите ще могат да видят на 15 април.  През май представлението по текст на драматурга-абсурдист Йожен Йонеско ще гостува и във Варна.

Сподели в: