Деси Тенекеджиева отново с лайф концерт

На 25 март, сряда от 21 часа в „Лилавия салон” на Чешкия културен център Деси Тенекеджиева отново ще се срещне със своята публика. Актрисата остава вярна на традицията си да прави клубни концерти.
 
В сряда на сцената ще видим още Боби Вълчев – пианo, с който Деси работи в последните две години, както и саксофониста Димитър Льолев. В основата на лайф-концерта ще са парчетата от Chillout Project – албума, който ще бъде готов през месец май 2009 г. и включва оригинални авторски композиции в поп, хаус и чилаут стил, както и няколко джаз стандарта в съвременни и нетрадиционни аранжименти. Освен на английски и български, в него има парчета на италиански и френски. С този проект Деси Тенекеджиева и група INSIDE представиха страната ни в официалната бална зала на кметството на град Берлин по случай приемането на България в Европейския Съюз.

От началото на годината Деси Тенекеджиева работи усилено върху завършването на албума с изключителните професионалисти от Trinity студио. Всички аранжименти са на Мага.

Сподели в: