Деси Тенекеджиева и Филип Аврамов – отново заедно

Деси Тенекеджиева и Филип Аврамов, които са познати на театралните фенове като сценична двойка от представлението www.lubovnika.com, отново ще излязат заедно на сцена, този път в Театъра на Българската Армия. Двамата ще бъдат водещи на 39-тото издание на конкурса за нова поп и рок музика „Златна пролет”.

Конкурсът ще се проведе на 17 април 2008 от 19:00 часа в Театъра на българската армия. Организаторите са избрали за водещи Деси и Филип, тъй като са убедени в качеството на дуото, утвърдено вече на сцената на Малък градски театър Зад канала. Сценарият на известната журналистка от програма Хоризонт на БНР Хелия Чавдарова, подготвен за събитието, е лек и закачлив. Написан е специално за двамата актьори, които без съмнение ще създадат атмосфера, подходяща за едно голямо награждаване.

Докато днес навсякъде се появяват предавания за лов на изгряващи музикални звезди, „Златна пролет” е най-старият действащ музикален конкурс в България и изпълнява авторитетна роля за утвърждаването на познати лица от музикалната сцена.

В миналогодишното издание на конкурса Деси Тенекеджиева връчваше награда. Тази година влиза в ролята на водеща, а догодина е възможно да участва и като претендент за призовете. Последният музикален проект на талантливата актриса се нарича CHILLOUT project и до края на годината ще бъде издаден едноименният албум. Скоро ще излезе и видеото към новия й сингъл Side West. И докато Деси е вече популярно лице на музикалната сцена, малцина знаят за изявите на Филип Аврамов като тенор в няколко постановки на Зад канала.

Въпреки натоварената си програма Деси не обича постоянно да е под светлината на прожекторите. Само преди няколко дни, на 12 април тя отпразнува рождения си ден, като избяга от столицата и предпочете чистия въздух на Банско, за да отбележи повода в компанията само на най-близки приятели.

Тя обаче с нетърпение очаква церемонията на 17 април, когато ще зарадва с награди най-заслужилите участници в конкурса „Златна пролет”, сред които са формация „Акага”, Стоян Роянов „Я-Я”, Маргарита Хранова, групите „Остава”, „Уикеда”, „Gravity Co.“, „Мастило“ и много други.Театрална работилница за Медея откриват в Пловдив

Сподели в: