Ден на отворените врати в Театър "Българска армия" по случай Деня на София

На 17 септември /понеделник/, на ул. „Г. С. Раковски” № 98, в 11.00 часа, Театър „Българска армия” ще отвори вратите си, за да отбележи Деня на София.

Меглена Караламбова, Васил Михайлов, Милен Миланов, Мимоза Базова, Мирослав Косев, Пламена Гетова, Георги Новаков, Радосвета Василева, Стойко Пеев, Илия Добрев, Иван Налбантов, Никола Гълъбов, Веселин Ранков, Стефка Янорова, Радина Кърджилова, Георги Кадурин, Иван Радоев, Антоанета Добрева – Нети, Дони, Александър Дойнов, Ненчо Илчев, Анастасия Ингилизова, Ангел Генов, Веселин Анчев, Георги Къркеланов, Екатерина Стоянова, Елена Райнова, Лидия Инджова, Гергана Данданова, Тигран Торосян и самият Директор – Мирослав Пашов ще се преобразят в ролята на гидове, които ще развеждат посетителите из репетиционните, гримьорните, перукерните, ателиетата, гардеробите и коридорите.

Столичани и гостите на София, ще имат възможност да надникнат в директорския кабинет, да разгледат и да се снимат със скритите до момента колекции от театрални костюми и експонати на единствената по рода си колекционерска сбирка от плакати.

Посетителите ще имат възможност да разгледат интериорните и екстериорни проекти на студенти от УАСГ под ръководството на арх. Бойко Кадинов участващи в конкурса Новия облик на „Армията”. Кой от тях ще бъде избран за победител и ще определи новия европейски облик на Театър „Българска армия” ще стане ясно в рамките на деня.

Гостите на театъра с музикални предпочитания могат да се насочат директно към ІV етаж, където звукозаписното студио ще ги очаква с отворени врати за да им разкрие потайностите си. Композиторът на театъра – Дони, лично ще консултира бъдещите мюзикайдъли. Артистите са помислили и за най-младата си публика. Фокусите на Бате Ненчо и приказките, разказани от виртуозите на театъра ще забавляват децата.
Родителите могат да посетят кафе – клуба, да се ободрят с питие и да видят уникални кадри от връчването на годишните театрални награди „Аскеер”.

Столичани ще имат свободен и безплатен достъп до потайностите на Театър „Българска армия” през целия ден. Вратите ще бъдат затворени едва след края на комедията „Много шум за нищо”, билетите за която ще бъдат предлагани на промоционална цена.

Сподели в: